Deventer is door een vakjury genomineerd voor de Nationale Citymarketing Trofee 🏆. Een felbegeerde vakprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan ‘de beste citymarketing gemeente van Nederland’.

Wij vonden het een hele eer om tussen de 200.000+ steden Tilburg, Den Haag en Almere op het podium te staan*. De nominatie is een fantastische erkenning en een dik compliment voor het werk dat we met z’n allen doen …𝗶𝗻𝗗𝗲𝘃𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿! Citymarketing kunnen we als Deventer Marketing natuurlijk niet alleen. Dus wij zeggen: PROOST! Op onze samenwerking😉!
 
Het was een ‘close call’ volgens de jury, maar er kan er altijd maar één de winnaar zijn (per categorie). Steden die al een tijdje langer bezig zijn dan wij…
We feliciteren onze collega’s van Citymarketing Tilburg (categorie 100.000+) en Schiedam Partners (categorie 100.000-) met het winnen van de Nationale Citymarketing Trofee! Mooie erkenning voor jullie werk!

*We pasten natuurlijk niet met z'n allen op het podium, maar dit is natuurlijk een dikke high five 🙌 voor ons hele team! #trots