Deventer in de ANWB Kampioen december 2020

In één van de twee grootste bladen van het Nederland schittert Deventer deze maand met een fantastisch 6 pagina lang artikel, namelijk in de ANWB Kampioen!

Ook op de website van de ANWB staat inspiratie voor een leuke stedentrip naar Deventer online; we hopen dat we na de pandemie veel lezers van het magazine en bezoekers van de website mogen verwelkomen. Wanneer je alvast wil beginnen met het plannen van je stedentrip, is het artikel in de Kampioen erg leuk om te lezen om inspiratie op te doen. 

Super tof dat wij, Deventer Marketing, zelf een bijdrage mochten leveren voor dit artikel. We leverden onder andere een prachtige foto aan van Deventer stadsfotograaf Bart Ros (foto 3 in het artikel: IJsselaanzicht).

In het artikel lees je tips over verschillende winkels, horeca gelegenheden en ook hotels: de Deventer Koekwinkel, Flotte Conceptstore, de Ten Kate Xmas shop, D'Olde Bakkerieje, Das Gute Ist Immer Da!, Millers Feel Good Store, De Stempelgalerie, Bij YoBetti brood & borrel, Groote Poot en Sandton IJsselhotel.

Daarnaast kan je ook online inspiratie op doen via het artikel over Deventer, die te lezen is op de website van de ANWB.